Hållbar redovisning

Proaktiv rådgivning och digital redovisning för dig och ditt företags behov

Företagsekonomi ska inte vara ett hinder utan en tillgång i ditt företag

Vi vet att det är i mötet mellan människor magi uppstår och affärer skapas.Genom att vara din samarbetspartner så kan vi många gånger lösa problem innan de ens uppstått. Att ha oss vid din sida frigör det tid så du kan växa med ditt företag.

Vi hjälper dig med

Digitalt är enkelt

Vår digitala värld är i ständig förändring och för många är det en stor förändring att kliva in och bli helt digitala. Det är helt naturligt eftersom vår bransch normalt sett har varit analog sedan urminnes tider. Men tiderna förändras och vi måste vara på tårna för framtida krav. Samtidigt är det vårt uppdrag att visa dig hur enkelt det kan vara att arbeta helt digitalt och hur det frigör tid för dig och din verksamhet.

Våra tjänster

Redovisning & Lön


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Revision


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Bokslut & Årsredovisning


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Skatt & Rådgivning


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Våra kunder tycker till

Joakim Larsson

"Jag trodde verkligen att digitala kvitton och appar skulle vara jobbigt. Det visade sig vara otroligt enkelt och nu har jag mer tid över till min verksamhet"

Ingrid Bergman

”LR är min egen ekonomiavdelning. Vårt samarbete gör att jag kan fokusera på mitt företag”

Åsa Elner Warnegård

"Jag uppskattar kompetensen och bemötandet hos LR, inga frågor är dumma och de hjälper mig att lägga min tid på rätt saker. Med hjälp av LR vet jag att min redovisning, skatter och lön är korrekt."

Vi frigör din tid så kontakta oss