Home » Om oss » Arboga

Om oss

LR i Arboga

Västmanlands mest engagerade redovisningsbyrå

Hos oss på LR Revision Arboga så hjälper vi dig med löpande månadsbokslut och avstämningar under året som säkerställer att du har ett bra beslutsunderlag när du fattar beslut i din verksamhet löpande under året.

Vi hjälper även dig som gör din egen bokföring under året att upprätta bokslut och årsredovisning — för dig som har kravet på att upprätta koncernbokslut och koncernårsredovisning kan vi upprätta det åt dig.

Våra erfarna konsulter och rådgivare hjälper dig löpande att sätta mål över året för att sedan summera året så att du når dina framtida mål.

Kontoret i Arboga

Vi vet hur det är att vara företagare

LR Revision i Arboga ingår i LR Revision & Redovisning och arbetar tillsammans med LR i Mora. Vi är ett hem för engagerade konsulter. Med höga ambitioner och prestigelöshet hjälper vi våra kunder att lyckas, samtidigt som vi skapar en levande arbetsplats fylld med glädje och personlig utveckling. Vår närhet till kunden skapar oändliga möjligheter till insikter, kunskap och skratt.

Arboga & Mora
Två lokala kontor som samverkar och tillsammans ger vi en bred kompetens som ger resultat inom en rad ekonomifrågor. För dig är det en trygghet att vi erbjuder såväl småföretagaren som koncernen lokal förankring och hjälp på plats så väl som digitalt. Läs mer om Mora här. 

Lokala tjänster

Våra tjänster på kontoret

Redovisning & Lön


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Revision


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Bokslut & Årsredovisning


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Skatt & Rådgivning


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Därför skiljer vi oss från mängden

LR är ett gäng engagerade konsulter

LR Revision i Arboga är ett hem för engagerade konsulter. Med höga ambitioner och prestigelöshet hjälper vi dig som kund att lyckas, samtidigt som vi skapar en levande arbetsplats fylld med glädje och personlig utveckling. Vår närhet till kunden skapar oändliga möjligheter till insikter, kunskap och skratt. 

Våra kunder tycker till

Joakim Larsson

"Jag trodde verkligen att digitala kvitton och appar skulle vara jobbigt. Det visade sig vara otroligt enkelt och nu har jag mer tid över till min verksamhet"

Ingrid Bergman

”LR är min egen ekonomiavdelning. Vårt samarbete gör att jag kan fokusera på mitt företag”

Åsa Elner Warnegård

"Jag uppskattar kompetensen och bemötandet hos LR, inga frågor är dumma och de hjälper mig att lägga min tid på rätt saker. Med hjälp av LR vet jag att min redovisning, skatter och lön är korrekt."

Lokalt och rikstäckande

LR betyder "Lokalt" och "Rikstäckande"

Som kund hos oss får du dels vår lokala expertis men också hjälp från hela vår organisation som är rikstäckande. Det betyder att du är i mycket goda händer och får den hjälp du behöver när du väl behöver den. Dessutom är vi centralt med i nätverket Russel Bedford.