Bokslut och årsredovisning

Få insikter och djupare inblick i företagets resultat från året som gått

Använd insikterna i företagets resultat för att nå framtida mål

När företagets verksamhetsår är slut ska all din företagsekonomiska historik sammanställas i ett bokslut. Vi på LR Revision Mora och Arboga hjälper dig med månadsbokslut och avstämningar som säkerställer att du har ett bra beslutsunderlag när du fattar beslut i din verksamhet löpande under året. När året är slut avslutar vi med ett bokslut och årsredovisning för ditt företag.

För dig som gör din egen bokföring under året hjälper vi dig att upprätta bokslut och årsredovisning – om du har kravet att upprätta koncernbokslut och koncernårsredovisning kan göra det åt dig.

Vi hjälper dig med

Månadsbokslut ger insikter i realtid under året

Genom att upprätta månadsbokslut får du en snabbare analys och återkoppling om hur ditt företag har gått och det ger dig ett bra underlag för att fatta rätt beslut inför framtiden.  

Månadsbokslutet ger dig insikter i realtid som kan hjälpa dig i flera avseenden. Därefter analyserar vi och berättar hur det gått för företaget under året. Bokslutets omfattning skiljer sig åt mellan företag. Bokslutet är ett viktigt underlag för hela företagets framtida utveckling och kan hjälpa er i en rad olika situationer så som uppköp och vid hantering av lån och krediter.

Våra tjänster

Redovisning & Lön


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Revision


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Bokslut & Årsredovisning


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Skatt & Rådgivning


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Våra kunder tycker till

Joakim Larsson

"Jag trodde verkligen att digitala kvitton och appar skulle vara jobbigt. Det visade sig vara otroligt enkelt och nu har jag mer tid över till min verksamhet"

Ingrid Bergman

”LR är min egen ekonomiavdelning. Vårt samarbete gör att jag kan fokusera på mitt företag”

Åsa Elner Warnegård

"Jag uppskattar kompetensen och bemötandet hos LR, inga frågor är dumma och de hjälper mig att lägga min tid på rätt saker. Med hjälp av LR vet jag att min redovisning, skatter och lön är korrekt."

LR är ett gäng engagerade konsulter

LR Redovisning i Mora och Arboga är en plats för engagerade konsulter. Med kompetens och engagemang hjälper vi dig som kund att lyckas, samtidigt som vi skapar en levande arbetsplats fylld med glädje och personlig utveckling. Vår närhet till kunden skapar oändliga möjligheter till insikter, kunskap och skratt.