Karriär > Mora > Engagerad och nyfiken redo…

Ledig tjänst

Engagerad och nyfiken redovisningskonsult till LR Mora

Vi växer och söker en engagerad och nyfiken redovisningskonsult till LR Mora

LR Mora

LR Mora erbjuder tjänster inom redovisning, rådgivning, lön och revision. Vi är en byrå som vill ligga i framkant inom våra affärsområden och jobbar kontinuerligt med att utveckla våra medarbetare och vårt tjänsteutbud. Rådgivningsområdet ökar och här fokuserar vi bla på bolagsfrågor, skatter, stöd till styrelser, digitalisering mm.


Våra kunder är främst små och medelstora ägarledda företag. Vår arbetsplats ska vara en plats att känna sig hemma på. Vi sätter stor vikt vid att du ska må bra och hitta en bra balans mellan arbete och fritid.

Tillsammans med vårt systerföretag LR Arboga är vi 14 anställda. Vi är lokala och nära våra kunder. Vi är också en del av nätverket LR Revision & Redovisning, och får därav styrkor och fördelar som en större organisation ger.

Med stark vikänsla och lojalitet, tar vi hand om våra kunder och varandra. Vår verksamhet styrs utifrån våra kunders behov och vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar. Det ger en sann arbetsglädje.

Tjänsten innebär


Som redovisningskonsult hos LR Mora arbetar du som konsult och rådgivare till våra kunder. I arbetet ingår löpande redovisning, lön och rådgivning samt att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer. Arbetet innebär att du kommer att arbeta med olika bolagsformer och kunder både på plats på kontoret och ute hos kund. För våra kunder är det viktigt att tänka på såväl företagets som företagarfamiljens ekonomi. Vi arbetar i nära kontakt med våra kunder vilket förutsätter god kommunikations-och social förmåga.

Det händer mycket inom området digitalisering i vår bransch. Vi ser gärna att du är med och utvecklar detta område hos oss.

Du arbetar på kontoret i Mora och tjänsten är heltid. 

Vem är du?

LR Mora försöker ständigt ligga i framkant när det gäller utveckling i branschen och vi ser gärna att du har ett intresse, är framåtsträvande och resultatinriktad. Vi arbetar nära våra kunder och det innebär att du behöver vara engagerad, tillgänglig, positiv och serviceinriktad. Som en viktig medspelare i vårt team får du eget ansvar. Du vet vad det innebär att hålla deadlines och har en hög arbetsmoral. Du är en ambitiös, drivande och flexibel person som kan strukturera och effektivisera ditt arbete.

För att klara av rollen på bästa sätt krävs att du har 

lämplig utbildning såsom civilekonom eller gymnasieekonom med påbyggnadsutbildning inom redovisning, alternativt motsvarande utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Våra kunder finns i Dalarna med omnejd och du som söker behöver ha körkort.

Ansökan

För att veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Björkqvist Andersson, Telefon 070-220 11 39. 

Ansökningshandlingar skickas till LR Redovisning Revision Mora AB, E-post: marie.be@lr-revision.se Vi vill ha dina ansökningshandlingar så snart som möjligt då tjänsten tillsätts löpande.

Välkommen med din ansökan!