Jobba hos oss

Det krävs många roller för att skapa en bättre vardag för de många företagarna. Starta din karriär hos oss på LR Mora och Arboga.

Lediga tjänster

Serviceinriktade redovisningskonsulter till våra kontor i Mora och Arboga.

Vi växer och söker nu redovisningskonsulter till våra kontor i Mora och Arboga. Vi är sammanlagt 18 medarbetare som arbetar på kontoren och nu söker vi er som vill bli en del av vårt team.

Vi erbjuder tjänster inom redovisning, bokslut, rådgivning, lön och revision. Våra kunder är främst små och medelstora ägarledda företag. Vi jobbar nära dem vilket innebär att du behöver vara serviceinriktad, engagerad, och positiv med sinne för siffror. Som en viktig medspelare i vårt team får du eget ansvar.

Tjänsten innebär

Att arbeta som redovisningskonsult hos oss innebär en spännande och varierad arbetsdag, där du har stora möjligheter att påverka din egen utveckling. Vi jobbar i högt tempo och brinner för att hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för tjänsten är:

 • Löpande redovisning
 • Upprätta bokslut
 • Rådgivning i redovisningsfrågor
 • Lön
 • Deklarationer

Arbetet innebär att du kommer att arbeta med olika bolagsformer och kunder både på plats på kontoret och ute hos kund. För våra kunder är det viktigt att tänka på såväl företagets som företagarfamiljens ekonomi. Vi arbetar i nära kontakt med våra kunder vilket förutsätter god kommunikations-och social förmåga samt känsla för service. Det är också viktigt att du är noggrann, strukturerad och har enkelt för att ta egna initiativ. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen.

Det händer mycket inom området digitalisering i vår bransch och vi arbetar ständigt med nyheter och förbättringar, därför är det viktigt att du är öppen för att arbeta digitalt.

Tjänsterna är heltid.

Vi söker dig som har:

 • En avslutad högskoleutbildning, yrkeshögskola inom ekonomi eller annan utbildning/ arbetslivserfarenhet som vi bedömer är likvärdig.
 • B-körkort då jobbet ibland innebär besök ute hos kund.
 • Lätt att sätta dig in i nya system och digitala verktyg.

Utöver ovan kvalifikationer är det meriterande om du har:

 • Tidigare erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter
 • Tidigare erfarenhet av att jobba i Fortnox
 • Erfarenhet av lönearbete

Ansökan

Låter det intressant ? Då är du varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 6 mars. Ange i ansökan vilket kontor du söker till.

LR Mora

Maria Södergren maria.sodergren@clwork.se

LR Arboga

Maria Södergren maria.sodergren@clwork.se

Spontanansökan

Hittar du inte en tjänst som passar dig? Skicka en spontanansökan till oss: mora@lr-revision.se eller arboga@lr-revision.se