Jobba hos oss

Det krävs många roller för att skapa en bättre vardag för de många företagarna. Starta din karriär hos oss på LR Mora och Arboga.

Lediga tjänster

Vill du bli vår nya kollega i vårt härliga team? Vi växer och söker en engagerad och nyfiken redovisningskonsult till LR Mora.

LR Redovisning Revision Mora AB erbjuder tjänster inom redovisning, rådgivning, lön och revision. Vi är en byrå som vill ligga i framkant inom våra affärsområden och jobbar kontinuerligt med att utveckla våra medarbetare och vårt tjänsteutbud. Rådgivningsområdet ökar och här fokuserar vi bl a på bolagsfrågor, skatter, stöd till styrelser, digitalisering mm.
Våra kunder är främst små och medelstora ägarledda företag. Vi jobbar nära dem vilket innebär att du behöver vara engagerad, tillgänglig, positiv och serviceinriktad. Som en viktig medspelare i vårt team får du eget ansvar.
Vår arbetsplats ska vara en plats att känna sig hemma på. Vi sätter stor vikt vid att du ska må bra och  hitta en bra balans mellan jobb och fritid.
Vi är en del av nätverket LR Revision & Redovisning och tillsammans med vårt systerföretag LR Redovisning & Revision Arboga AB ger det oss en möjlighet att jobba lokalt och nära kunderna – och samtidigt få kraft av alla de fördelar som en stor organisation ger.

Med stark vikänsla och lojalitet tar vi hand om våra kunder och varandra. Vår verksamhet styrs utifrån våra kunders behov och vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar. Det ger en sann arbetsglädje.

 

Tjänsten innebär

Som redovisningskonsult hos LR Redovisning Revision Mora AB arbetar du som konsult och rådgivare till våra kunder. I arbetet ingår löpande redovisning, och rådgivning samt att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer. Arbetet innebär att du kommer att arbeta med olika bolagsformer och kunder både på plats på kontoret och ute hos kund. För våra kunder är det viktigt att tänka på såväl företagets som företagarfamiljens ekonomi. Vi arbetar i nära kontakt med våra kunder vilket förutsätter god kommunikations-och social förmåga.

Det händer mycket inom området digitalisering i vår bransch. Du får gärna vara med och utveckla detta område hos oss.

Du arbetar på kontoret i Mora och tjänsten är heltid.

Kvalifikationer

Lämplig utbildning är civilekonom eller gymnasieekonom med påbyggnadsutbildning inom redovisning eller motsvarande.

Våra kunder finns i hela Dalarna med omnejd och du som söker behöver ha körkort.

Ansökan

För att veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Björkqvist Andersson (070-220 11 39, marie.be@lr-revision.se).

Ansökningshandlingar skickas till LR Redovisning Revision Mora AB.

Vi vill ha dina ansökningshandlingar så snart som möjligt då tjänsten tillsätts löpande.

Välkommen med din ansökan!

Spontanansökan

Hittar du inte en tjänst som passar dig? Skicka en spontanansökan till oss: mora@lr-revision.se eller arboga@lr-revision.se